Cześć. Mam taki problem z jetta V 2009 2.0 TDI 140 km otóż mam ten problem już około 3 miesiące jadąc przy obojętnie jakiej prędkości przy zmianie biegu jest takie wpadniecie biegów i przy puszczaniu sprzęgła jest takie uderzenie które czuje na pedale sprzęgła np dziś jadąc 140 km/h na tempomacie na 6 biegu nagle wyłączyłem tempomat i było czuć na całym samochodzie takie uderzenie jakby pod pedałem sprzęgła czyli tak jakby w okolicach skrzyni biegów trochę to ustępuje gdy wypala się DPF wtedy samochód jest taki miękki do jazdy i nie ma takiego wyczuwalnego uderzenia a tak poza tym jest i to czasami czuć bardzo mocno oraz przy nagłym nadepnięciu gazu i puszczeniu czuć taki jakby luz jakby coś opadło nagle, mechanik sprawdził poduchy silnika i wymienił bo były naderwane trochę ale nie ma zbytnio poprawy a na skrzyni poduszki twierdził że są całe, wiec może coś się dzieje ze skrzynia? Dwumas? Sprzęgło z dwumasem bylo wymieniane przy 210000 tys km teraz samochód ma 360 tys km jak myślicie?