Autor Wątek: KAMERA COFANIA - nie wysuwa się z logo VW  (Przeczytany 2550 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mateusznat17

• :: StartLine
  • VW: CC
  • Silnik: 2.0 TDI
  • Moc: 170 KM
  • Skrzynia: DSG
  • Napęd: FWD
  • Rej: RZ
KAMERA COFANIA - nie wysuwa się z logo VW
« dnia: 04 - Listopada - 2021 - 17:57:45 »
Witam.
Posiadam VW CC z 2012r i mam problem z kamera cofania... mianowicie nie wysuwa sie z logo vw.... wszystko dziala po wrzuceniu wstecznego tzn widze na radiu linie pomocnicze itd kamera tez dziala bo po mechanicznym otwarciu klapki widac na wyswietlaczu radia jasnosc itd poprostu sie nie wysuwa. Nie jestem mechanikiem... moze ktos mial podobny problem i ktos podpowie co by to moglo byc.
Nie wiem czy ma to znaczenie ale klape bagazbika moge otworzyc od zewnatrz... z pilota... czy poprzez machnięcie noga pod zderzakiem a nie moge otworzyc za pomoca znaczka na klapie...  :curve:

Pozdrawiam

Na forum staramy się pisać bez błędów i zrozumiale w języku Polskim. Odstępstwo od tej reguły dotyczy tylko "obcokrajowców". Proszę poprawić błędy i zwracać uwagę na styl pisania. Dziękuję.

Offline stapek7

• :: StartLine
  • VW: CC
  • Silnik: 2.0 TDI
  • Moc: 170 KM
  • Rej: SB
Odp: Kamera cofania
« Odpowiedź #1 dnia: 20 - Listopada - 2021 - 02:04:48 »
Miałem ten sam problem tylko u mnie się nie dało otworzyć ood zewnątrz i kamerka się nie wysuwała, ale poprzez machnięcia nogą mogłem otworzyc. Okazało się że kabelki które idą po przez prowadnice klapy się po przecierały.
Oddalem do elektronika samochodowego i je polutował.
Koszt 200 zł i po problemie.

Offline MarcinB

• :: TrendLine
  • VW: Passat CC
  • Silnik: 2.0 TSI
  • Moc: 150 KM
  • Skrzynia: MT
  • Rej: WPZ
Odp: KAMERA COFANIA - nie wysuwa się z logo VW
« Odpowiedź #2 dnia: 28 - Lutego - 2022 - 13:53:14 »
Mam podobny problem.
Logo pod którym jest kamera najpierw się nie otwierało a teraz jest cały czas otwarte.
W czwartek oddaje auto do mechanika i zobaczymy co powie

Tagi wątku: