Ostatnio miałem małą stłuczkę moim golfem w której ucierpiała między innymi lampa przednia a dokładniej popękały wszystkie uchwyty oraz stłukł się cały klosz, w związku z tym że lampa jest do wymiany szukając jakiejś używki natknąłem się na te konkretne firmy DEPO

wizualnie mi się bardziej podobają od zwykłych oryginalnych lamp a kosztują niecałe 500zł, pomyślałem że może być to lepszy pomysł niż kupić używany oryginał ze względu na brudne klosze i ogólnie nie wzorowy już na wiek stan używek, a nowych już oryginałów nie ma, ori xenon zaś jest za drogą rzeczą na ten moment. W zwykłych oryginalnych lampach używałem tych żarówek led
zarówno na światłach mijania H7 jak i drogowych H1 i świeciło to naprawdę dobrze (po odpowiednim ustawieniu nikt i nigdy mi nie mrugał z naprzeciwka z powodu oślepienia), i teraz moje pytanie do wszystkich forumowiczów czy ktoś może używał bądź używa zestawu takich lamp od DEPO z soczewką w połączeniu podobnych żarówek LED i jak to świeci, czy jest sens wydać na to tych kilka stówek czy kupić po prostu jakiś używany oryginał. Cały dzień się dziś nad tym zastanawiałem bo nie ma za dużo opinii na temat tych lamp a tym bardziej w połączeniu z takimi LED'ami, a coś muszę kupić jak najszybciej bo autko stoi uziemione

. Dodam że lampy posiadają homologację (norma E), a co do żarówek to tak wiem że są bez homologacji i może za nie polecieć dowodzik.
Z góry dziękuje każdemu wypowiadającemu się za pomoc.