Autor Wątek: Jetta VI 1.4 TSI, 125 KM, 2016r.  (Przeczytany 1108 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline himi

• :: TrendLine
  • VW: Jetta VI
  • Silnik: 1.4 TSI
  • Kod: CZCA
  • Moc: ?? KM
  • Napęd: FWD
Jetta VI 1.4 TSI, 125 KM, 2016r.
« dnia: 26 - Kwietnia - 2021 - 23:05:45 »
Volkswagen Jetta kupiony w polskim salonie Bednarek w Łodzi.
NR VIN WVWZZZ16ZHM008592
Jestem pierwszym i jedynym właścicielem. Użytkowałem auto najpierw w leasingu konsumenckim ( jednoosobowa działalność gospodarcza), a następnie wykupiłem z leasingu i użytkuję do dziś.

Link do ogłoszenia OtoMoto https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-jetta-volksvagen-jetta-1-4-tsi-prywatny-polski-salon-maly-przebieg-ID6DtvQy.html?fbclid=IwAR2JlDIBQuCT9uPqvlI6DENz9cUdMKIeVHXTsouDu4eEAheceVaKW2RAkC8#069553b8f9

Rejestracja i odbiór 2017.

Silnik benzynowy, niezawodny 1,4 TSI wersja 125 konna. Motor na pasku, poprawiona wersja, chwalona za bezawaryjność i nieskie spalanie, co potwierdzam. Kod silnika CZCA

Przebieg na dziś to 52.000 km w pełni udokumentowany. Do sprawdzenia także w Cepik, wszystkie dane są w ogłoszeniu. Świeży serwis olej+ komplet filtrów zrobiony w listopadzie 2020.
Auto całkowicie bezwypadkowe, żadnych ingerencji lakierniczych.
Jetta z manualną, bezproblemową i dobrze zestopniowaną skrzynią. Bardzo dobrze wyposażona wersja: pełna klima automatyczna - climatronic dwustrefowa, Aluminiowe felgi 16'', ABS+ ESP, multifunkcyjna skórzana kierownica, tempomat, ,,duże'' radio, system audio z podłączeniem bezprzewodowym telefonu ( głośomówiący) felgi aluminiowe 16'', czujniki parkowania przód i tył, podłokietnik przód i tył, pełnowymiarowe koło zapasowe i wiele innych, których nie wymienieniłem, bo nie wszystko pamiętam.

Auto świetnie sprawuje się zarówno w mieście jak i w trasie. Jest pojemne i oszczędne.

Samochód nie wymaga absolutnie żadnego wkładu - działa doskonale. Oleje i wszystkie filtry wymieniane co 10.000 km, zawsze od momentu zakupu auta.

GRATIS dokładam matę bagażnika i możliwość kupienia także z kompletem opon zimowych.

Wystawiam fakturę na samochód, kupujący nie płaci podatku PCC.
CENA 55.900 zł
Leszno, telefon 605 624 841

Tagi wątku: