Szukałem rozwiązania mojego problemu na forum i u wujka google, ale nie znalazłem

Kilka dni temu po próbie uruchomienia tylnego światła przeciwmgielnego wywaliło mi kontrolkę uszkodzenia żarówki. Sprawdziłem żarówkę - spalona, typ T21W - kupię, wymienię i po temacie. A że nie można dostać takiej żarówki od ręki na stacji benzynowej, to zleciłem jej wymianę podczas wymiany oleju w silniku, bo i tak już byłem umówiony. Tam wymienili mi żarówkę, ale światło nadal nie działa. Sprawdziłem ich - wstawili właściwie odpowiednią i sprawną żarówkę (bo to nie zawsze uda się serwisowi zrobić prawidłowo), więc to nie to. Myślę sobie - pewnie bezpiecznik. Więc nura do instrukcji. A tam napisane że z uwagi na mnogość modeli i konfiguracji nie potrafią podać mapy bezpieczników. Więc przy użyciu multimetru sprawdziłem wszystkie bezpieczniki nad lewym kolanem. Tych pod maską nie sprawdzałem, bo zwykle tam są obwody związane z przodem auta. W instrukcji na temat bezpieczników napisali jeszcze - bezpieczniki nad lewym kolanem i pod maską to nie są wszystkie bezpieczniki jakie występują w samochodzie, natomiast wymiana tych innych to już temat tylko dla serwisu. I teraz nie wiem - czy po wymianie żarówki jeszcze trzeba jakoś skasować błąd, żeby jakiś tam moduł ponownie podał zasilanie na żarówkę, czy może gdzieś jest ten ukryty bezpiecznik, który muszę odszukać i wymienić, a może jest jakaś inna usterka w obwodzie tej żarówki?
W dziale downloads znalazłem schemat tego obwodu. Jak widzę zasilanie leci z modułu BORDNETZ złącze T52c pin 47 przewód szaro-biały przez 17-stykowe złącze T17L pin 4, aby następnie już czarnym przewodem polecieć do złącza T3nl pin 3 już w samej lampie. Pytanie - gdzie znajduje się moduł BORDNETZ - nad lewym kolanem nad bezpiecznikami i przekaźnikami? A może ktoś wie gdzie znajdę złącze T17L? Znając życie to będzie albo gdzieś w okolicy dźwigni otwierania klapy przedniej, albo już gdzieś w tylnej części samochodu pod tapicerką? Na schemacie nie widzę żadnego dodatkowego bezpiecznika tego obwodu, więc pewnie muszę poszukać we wiązkach...