0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Trzeba zamontować lampę?
Dzisiaj zauważyłem, że gdy zostawię auto na włączonych światłach (włącznik ustawiony na symbol świateł mijania) to po odpaleniu auta światła się testują. Gdy zgaszę światła pokrętłem (włącznik świateł na zero) to po odpaleniu i włączniu świateł światłą zapalają się bez testowania. Już sam nie wiem czy tak ma być czy nie.
W moim Tiguanie jest identycznie, serwis stwierdził że tak ma być.
gdy zostawię auto na włączonych światłach (włącznik ustawiony na symbol świateł mijania) to po odpaleniu auta światła się testują
przy odpalonym silniku, włączam światła pozycjonowanie jest, wyłączam światła... silnik nadal odpalony i pozycjonowania nie ma,
Cytat: krzysiekw3 w 21 - Listopada - 2020 - 20:32:55 gdy zostawię auto na włączonych światłach (włącznik ustawiony na symbol świateł mijania) to po odpaleniu auta światła się testują. Gdy zgaszę światła pokrętłem (włącznik świateł na zero) to po odpaleniu i włączniu świateł światłą zapalają się bez testowania.
gdy zostawię auto na włączonych światłach (włącznik ustawiony na symbol świateł mijania) to po odpaleniu auta światła się testują. Gdy zgaszę światła pokrętłem (włącznik świateł na zero) to po odpaleniu i włączniu świateł światłą zapalają się bez testowania.