Co do kilku/kilkunastu kierowców jako użytkowników danego auto to już Ci spieszę z odpowiedzią - algorytm może uśrednić ich styl jazdy i pracować pomiędzy stylem jazdy każdego z nich (średnia) lub przyjąć styl w postaci mediany lub dominanty.
Mam też objaw, że auto czasem rusza niepłynnie, takim ledwie wyczuwalnym kangurkiem.
Natomiast z tego co słyszałem, to żyletą nie można nazwać manuala ani w najnowszym Tiguanie
No to kto jest jeszcze poza mną?
U mnie to jest subtelniejsze.
Trudno się wypowiadać na temat dźwięku, którego się nie słyszy, poza tym to zawsze subiektywne odczucie. Skąd pewność że dźwięk w ogóle pochodzi z DSG?
Tylko na biegu nr 5 wydaje dziwne dźwięki
W końcu na 2 czy 5?
Chodzi o to, że przy mocniejszym wciśnięciu gazu, gdy jestem na 2 biegu słychać/czuć taki efekt który porównałbym do jazdy po tarce,
Przepraszam, z telefonu pisałem i nie zwróciłem uwagi na nickDodano: 16 - Lipca - 2020 - 18:08:22 Na myśl przychodzi mi uszkodzony przegub wewnętrzny, który powoduje wibracje przy określonych obrotach półosi podczas przyspieszania tyle że takie wibracje z reguły występują przy wyższych prędkościach na wyższych biegach
Przy trybie sport nie zauważyłem takiego zachowania ale skrzynia wtedy trzyma wyższe obroty więc to może dlatego..