0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Pełna zgoda. Działa idealnie.Jedyne pytanie czy da się to zintegrować z Automapą przy wyjazdach poza EU...
uż nie wspomnę jak w lipcu jechałem nad morze to telefon chciał mi się ugotować, nie dość że przez szybę grzało, to cały czas był włączony, nie szło się go dotknąć.
W najnowszej wersji Android Auto działa zoomowanie na ekranie.
Dlatego uchwyt na kratke sprawdza sie idelanie. Z waszych opini wynika ze parowanie telefonu AA ma sens. Może się zdecyuje jednak bo jest taka opcja w moim tigu z 2018r. A jak to się ma do telefonów Apple? Dodano: 03 - Grudzień - 2019 - 08:50:45 Jaka to musi być wersja?
Dlatego uchwyt na kratke sprawdza sie idelanie. Z waszych opini wynika ze parowanie telefonu AA ma sens. Może się zdecyuje jednak bo jest taka opcja w moim tigu z 2018r. A jak to się ma do telefonów Apple?
App connect aktywowane. Robili mi to 1,5 godziny ale szybko zleciało bo mogłem pojeździć sobie przez ten czas Arteonem. Też fajne autko, prawie jak Polo.Samo podłączenie i sparowanie telefonu z AA trwało chyba z 45 sekund i od razu wszystko działało. Mapa działa elegancko, wszystko można robić na ekranie. Tidal, telefon i czego nawet nie wiedziałem - radio internetowe - świetna opcja. Chyba wszystkie stacje świata, pięknie grają, szybko się ładują i nie jesteśmy ograniczeni tylko tym co akurat jest w naszym regionie ale możemy sobie słuchać to co chcemy. Nawet nie wiedziałem że jest taka możliwość You tube music pisało że muszę zaktualizować więc nie wiem czy jest tylko muzyka czy obraz też (jak już to tylko w czasie postoju).Jak wspomniałem jeździłem arteonem z fabryczną nawigacją i była jakaś taka dziwna, wyszukiwanie głosowe było nie aktywne a u mnie full opcja i nawet obraz z satelity można włączyć.Ja osobiście polecam. Jak się dłużej pobawię to może coś więcej napiszę.Klucz aktywacyjny 840zł + 200zł aktywacja. Niestety nie ma już promocji na klucz aktywacyjny, była tylko w black week.
Sie ma. Troszkę zakurzony temat ale odswieze. Zainstalowalym wsio cp trzeba do ML. Niestey apka LG mirrorlink mi nie dziala. Wyskakuje mi komunikat "Lg mirror drive dziala tylko na telefonach lg z obsluga mirrorlink." Kros wie jak sobie z tym poradzić procz zakupu telefonu lg z obsluga mirrorlink Mam Galaxy s7. Pozdrawiam
Zgodny telefon z Androidem, aktywnym pakietem danych, obsługą sieci Wi-Fi 5 Ghz i najnowszą wersją aplikacji Android Auto. Projekcja bezprzewodowa jest obsługiwana w tych wersjach Androida:dowolny telefon z Androidem 11.0;telefon Google lub Samsung z Androidem 10.0;Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ lub Note 8 z Androidem 9.0.Zgodny samochód lub system stereo. Sprawdź, czy Twój samochód lub system stereo jest zgodny z Androidem Auto.