Po pierwsze dżentelmeni o cenach nie rozmawiają, a po drugie nie zadawaj niewygodnych pytań

Teraz już na poważnie
Te wizytówko/zawieszki są wielkości normalnej wizytówki 90x50 i chyba w jednej tańszych z możliwych wersji. Cenna przy takich wyrobach w głównej mierze zależy od ilości zamówionych egzemplarzy, projektu i wykonania. Projekt wykonam sam z Waszą lub nie pomocą, wykonaniem zajmie się specjalista od rzeczy niemożliwych czyli kolega
@red. Cena z tego co znalazłem w necie, przy dwustronnym druku waha się w granicach od 100 zł wzwyż za 1000 sztuk. Czyli można znaleźć i za 100 zł i za więcej
Myślę że można by się było w pewnym sensie złożyć na cały nakład i na przykład ktoś chce pomoc forum i mieć w aucie np. 100 sztuk, to wpłaca na konto 10 zł + wysyłka i dostaje zamówione 100 sztuk takich wizytówko/zawieszek.
Największą zaletą tych wizytówko/zawieszek jest to, że każdy kto ją dostanie czy to bezpośrednio do ręki czy za wycieraczkę auta na parkingu....i chciał by ją zaraz wyrzucić, zastanowi się: kurcze może się przydać pod maską :idea: i raczej ją sobie zostawi w aucie do wymiany oleju

Krótko mówiąc: takich rzeczy po prostu się nie wyrzuca, mogą się jeszcze przydać

Od lat wożę takie wizytówki od kumpla w aucie i zawsze mam pod ręka jak sam potrzebuję lub ktoś o tym mówi że by mu się taka zawieszka przydała...wyciągam ze schowka i ciach już mu daję xD
Dodano: 02 - Listopad - 2014 - 12:07:22
Tył gotowy, można oceniać...albo jeszcze lepiej wydrukować sobie i zerknąć w realu

ps. dziurki do zawieszenia tej wizytówki, każdy zrobi sobie już chyba we własnym zakresie

Dodano: 02 - Listopada - 2014 - 13:29:39
Do oceny przód wizytówko/zawieszki