A po kodzie wyposażenia nie wyjdzie ? Ewentualnie trzeba by na oznaczenie lamp zobaczyć i szukać w necie.Gesendet von meinem SM-N986B mit Tapatalk
A co to za model jest ?
Jak bedziemy tak restrykcyjni w tych komentarzach to ja sie zastanawiam czy jest sens pisac i komentować aby Oftopa nie robic. Dodano: 13 - Styczeń - 2022 - 15:54:06 Przecież kolega sie nabija z nas...
A po kodzie wyposażenia nie wyjdzie ?
Przecież kolega sie nabija z nas...
Ciężko będzie po kodzie ustalić Dodano: 13 - Styczeń - 2022 - 21:41:38 Oj tam od razu nabija Dylemat jest dylematem
wczoraj dość fajnie "pokręciłem się na ręcznym" przed naszym Netto.Próbowałem z i bez ESP i powiem szczerze: na bardzo śliskim podłożu, można "pochodzić" bokami i nawet przy 4motion, da się to jakoś kontrolować
Trochę to z innego świata, na pewno nie mojego a już najbardziej rozwaliło mnie stwierdzenie, że Hyundai i Kia są be bo mają systemy sprzed .... 5 lat
Wielokrotnie słyszałem od osób jeżdżących samochodami po niemieckich autostradach, że tamtejsza benzyna i olej napędowy są lepsze, bo można na nich dalej zajechać.
@doggie miejscowość Przywidz to gdzieś w Twojej okolicy ?
Czy tekst "zszedł klar z dachu I klap" nie oznacza przypadkiem że cały był robiony blacharsko i malowany, nieumiejętnie zresztą ?