Czyli to obie szyby z golfa mk1? Na przedniej szybie jest naklejka z autostrady jak kolega wyżej zauważył i druga z ADAC. Jest tam cos jeszcze ale na zdjęciach nie widzę. Co do producenta to jeszcze tego nie określiłem bo nie ma mnie akurat w pobliżu garażowania szyb. Oglądając je bliżej widziałem że są w stanie jak na te lata idealnym. Na przedniej szybie są tylko dwie małe ryski, uszczelki szyb jak nowe, listwy także nie pogięte, bez odprysków, zmatowień itp. Przednia ma tylko jedną rysę. Może znacie kogoś kto chciałby kupić coś takiego? Mam jeszcze czarną deskę rozdzielczą z golfa mk1, czarną podsufitkę, ale niestety z szyberdachem. Aa i zderzak tył z listwą chrom i przedni USA bez miejsca na tablicę rej do golfa mk2. Oprócz tego kilka blach tj. drzwi i maski do mk1 i mk2, jakieś boczne szyby też z listwą chrom i chyba dwie dmuchawy
Dodano: 14 - Sierpnia - 2015 - 09:42:31
I DZIĘKUJE WAM PANOWIE ZA ZAINTERESOWANIE I POMOC, WIELKIE DZIĘKI. CZYLI MYŚLICIE ŻE MOGĘ BYĆ PEWNY TEGO ŻE TO SZYBY DO MK1? JEST JAKAŚ RÓŻNICA CZY TO 5-DRZWIOWA CZY 3-DRZWIOWA WERSJA? AKURAT TE SZYBY CHYBA BYŁY TAKIE SAME, CZY NIE?
[gmod]Nie piszemy na forach całych zdań z dużej litery (CAPS LOCK), jest to traktowane jako krzyk a chyba nie chcesz na nas tutaj krzyczeć ?[/gmod]