0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
https://vwid.vwgroup.io
"Drogi użytkowniku Volkswagen Connect!Każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby dalej rozwijać aplikację Volkswagen Connect i móc oferować Ci nowe, innowacyjne funkcje.Cieszymy się, że wraz z aktualizacją na koniec stycznia umożliwimy Ci dostęp do nowego, cyfrowego świata Volkswagen.Twoje konto użytkownika Volkswagen Connect przekształci się w konto Volkswagen ID, co umożliwi Ci indywidualny dostęp do cyfrowego świata Volkswagen. Konto Volkswagen ID zostanie zintegrowane również z innymi usługami Volkswagen. Jeśli zechcesz, będziesz mógł powiązać te usługi z Twoim kontem Volkswagen ID i przypisać swoje dane osobowe do danej usługi. Umożliwi Ci to proste logowanie i oszczędzi konieczności ponownego wprowadzania danych. Ewentualna zmiana poszczególnych danych, np. adresu, zostanie automatycznie zastosowana we wszystkich aplikacjach powiązanych z Twoim kontem Volkswagen ID. Na portalu Volkswagen ID będziesz mógł mieć wgląd do swoich danych zatwierdzonych dla poszczególnych usług i nimi zarządzać. Dzięki temu zyskasz maksymalną przejrzystość swoich danych i pełną kontrolę nad nimi. W przypadku Volkswagen ID chodzi o oddzielną usługę z odrębnymi warunkami użytkowania i osobnym oświadczeniem o ochronie danych osobowych, które obowiązują dodatkowo obok informacji prawnych VW Connect.Prosimy o zrozumienie, iż wszystkim użytkownikom Volkswagen Connect udostępniamy nasze usługi wyłącznie na jednolitych warunkach. Abyś również w przyszłości mógł korzystać z wszystkich funkcji Volkswagen Connect, konieczny jest jednorazowy, nowy login dla Volkswagen ID. Poprosimy przy tym również o akceptację warunków użytkowania usługi Volkswagen ID. W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących aplikacji Volkswagen Connect skontaktuj się z nami pod adresem vwconnect.helpline@volkswagen.deŻyczymy przyjemności przy dalszym użytkowaniu Volkswagen Connect! Pozdrawiamy serdecznie,Twój zespół Volkswagen Connect"
Komunikat moim zdaniem jak najbardziej właściwy.
Zrobiłem na Volkswagen ID konto zgodnie z maile i po pierwsze nic tam nie ma na tej stronie (pewnie jeszcze), po drugie strona się wiesza i nie mogę nawet swoich danych wypełnić do końca. Jakaś wtopa czy mi się zdaje, lub tylko ja tak mam?