@Scrappy , firmę którą podałeś, odradzali mi mechanicy z mojej miejscowości.
Nie powiem dlaczego bo to nie moje doświadczenia ale ja robiłem w tej co opisuję poniżej

Regenerowałem moją turbinę z Audi 100 2.2 turbo, w miejscowości Borowa niedaleko Wrocławia.
Po regeneracji przejechałem na niej około 70-80 tyś. km i chodziła jak zegarek. Auto zostało sprzedane kumplowi który też nie miał z nią żadnych problemów do czasu zakończenia życia auta na drzewie...no cóż takie życie

Bylem u nich kiedyś z turbiną z Opla Zafiry 2.0 DTI, zakwalifikowaną przez holenderskiego spec-mechanika z serwisu w NL do kasacji, bo auto nie miało mocy i według mechanika turbo nie pompowało i było "kaput".
Jakie było moje zdziwienie kiedy po przyjeździe do tej firmy (prawdopodobnie) szef firmy, pooglądał turbinę i sprawdził ją po swojemu, po czym zapytał czy chcę iść na kawę i stracić 800 zł, czy może wolę nie pić kawy i zachować te 8-stówek. Oczywiście chciałem zachować kasę i spytałem w czym rzecz: pan podpowiedział że turbina jest w eleganckim stanie i nie ma potrzeby jej regenerować a jak mechanik miałby pojecie o Oplach to wiedziałby dlaczego turbo nie pompowało a auto nie miało mocy. Okazało się że winnym braku mocy był kolektor i wydmuchana uszczelka na ostatnim wylocie (podobno to znana wszystkim oplowcom przyczyna braku mocy w Oplach 2.0 DTI).
Doradził "planowanie" kolektora i zakup nowej uszczelki, po czym złożenie wszystkiego do kupy z nieregenerowana turbiną. Zrobiłem jak mi radził i całkowity koszt przywrócenia mocy w Oplu Zafirze 2.0 DTI, wyniósł niecałe 200 zł (uszczelka + planowanie kolektora).
Dlaczego o tym piszę, ano dlatego że przed chwilą dzwoniłem do tego zakładu i cena za regenerację turbiny z Sharana 1.9 TDI (1Z) wynosi 600 zł z 1-roczną gwarancją bez limitu kilometrów. Jeżeli ktoś chce fakturę to 600 zł + Vat.
Małe Info:Każdy może zapakować swoją turbinę i wysłać ją do tego warsztatu na sprawdzenie, jeżeli turbo będzie się kwalifikowało do naprawy, to warsztat zregeneruje turbinę a jeżeli będzie dobra, to odeślą ją na koszt właściciela nie ruszaną ale sprawdzoną.
BARPOLul. Lipowa
55-093 Borowa
Woj. Dolnośląskie
tel: 509 183 530
tel: 71 315 72 44
Link do strony:
http://regeneracja-turbo.plGoogle Street view:
google.com/mapsZ czystym sumieniem, polecam tą firmę