( na razie nie ma jej w wykazie do wyboru podczas rejestracji )
:siema: Po dłuższym użytkowania forum :hello: wreszcie się obudziłem aby się z wami przywitać.Jestem Adrian mam 16 lat moimi zainteresowaniami jest głównie motoryzacja i informatyka. Mimo młodego wieku prawie wszystkie oszczędności przeznaczam na wpół mojego passata(dołożyłem się do niego). Od 10.05.2014 jestem w jego posiadaniu i od tego czasu stał się moim i mojego taty oczkiem w głowie. Pozdro Sory że nie umyłem auta do zdjęć (-10*C)
@Scrappy napisz gdzie jest napisane że nie możesz być opiekunem.
Zastanawiałeś się kiedyś co trzeba zrobić aby dołączyć do elitarnego grona moderatorów VW-ClubPolska?Przede wszystkim musisz:- znać zagadnienia danego działu,- znać i przestrzegać regulamin forum,- być aktywny na forum i chętnie nieść pomoc innym Clubowiczom,- mieć sporo wolnego czasu, który możesz poświęcić na forum,- cechować się wysoką kulturą osobistą i umiejętnością prowadzenia dyskusji,- być pełnoletni.
W końcu ktoś w moim wieku i mogę się przedstawić dokładnie (od razu przepraszam, że dopiero po takim czasie, ale na innym forum zostałem wyśmiany i niemalże wyrzucony z forum ze względu na wiek ). Ja mam lat 17, jestem Mateusz. Tak jak kolega większość funduszy przeznaczam na alhambrę, wszystko robię sam, nawet rozrząd robiłem.
Myślę, że się nie obrazicie, jestem świadom że mogę utracić stanowisko opiekuna, bo taki jest regulamin
Ano jest, ale skoro nie macie nic przeciwko to bardzo się cieszę
Cytat: red w Wczoraj o 21:28:10@Scrappy napisz gdzie jest napisane że nie możesz być opiekunem.Ano jest, ale skoro nie macie nic przeciwko to bardzo się cieszę Cytuj (zaznaczone)Zastanawiałeś się kiedyś co trzeba zrobić aby dołączyć do elitarnego grona moderatorów VW-ClubPolska?Przede wszystkim musisz:- znać zagadnienia danego działu,- znać i przestrzegać regulamin forum,- być aktywny na forum i chętnie nieść pomoc innym Clubowiczom,- mieć sporo wolnego czasu, który możesz poświęcić na forum,- cechować się wysoką kulturą osobistą i umiejętnością prowadzenia dyskusji,- być pełnoletni.