Dla ścisłości moja firma jest dystrybutorem dywaników, nie producentem. Wysłałem uwagi do producenta, które zostały mi przekazane i to była odpowiedź: "to nie są oryginalne dywaniki tylko zamienniki". Z mojej strony staram się zapewnić jak najlepszą jakość usług Przypominam że zakupy przez internet (nie spersonalizowane) można zwrócić w ciągu 14 dni bez podawania przyczyny, przyjmujemy też reklamacje można do nas dostarczyć dywanik - zawiozę do producenta i poprawi. Kolejny raz powtórzę możemy sprowadzić dywaniki innych producentów - jeżeli ktoś twierdzi że dokładność wykonania jest lepsza. Ja szczerze oceniłem dywaniki różnych producentów mając je w rękach, wszyscy sprzedający korzystają z tych samych producentów, nie licząc handlarzy chińszczyzną. Żadnemu klientowi nie mówię że ma się zamknąć, każde słowa krytyki są dla mnie cenne i pozwalają polepszyć jakość usług padło pytanie: "Jak można to najłatwiej poprawić, tak aby nic nie zepsuć bardziej ?" udzieliłem odpowiedzi: "najprościej będzie rozpiąć stoper i przesunąć go odrobinę." nic więcej na odległość nie poradzę - nie wiem jakiej odpowiedzi oczekiwałeś ? i co mam zrobić żebyś czuł się usatysfakcjonowany jako klient ? tak jak pisałem wyżej - można dostarczyć do nas dywanik do poprawki wszędzie gdzie występuje czynnik ludzki może dojść do błędu, my nie zostawiamy klienta z tym błędem (od tego jest reklamacja)
Teraz trochę prywatnie z życia wzięte - wielokrotnie kupując zamiennik (nawet z wyższej półki!) i odbierając później samochód od mechanika słyszałem że musiał dopasowywać ponieważ od oryginału to odbiegało, ale to tak na boku (dla mnie temat zamienników i ich jakości w branży motoryzacyjnej to temat rzeka) jak powinno być to wszyscy wiemy
Czyli według Ciebie niska cena tłumaczy to wszystko?
Nie wiem jak inni ale dla mnie w przypadku akurat dywanika kształtem i mocowaniem powinien pasować jak oryginał a niższa cena uzyskana na tańszych komponentach do produkcji lub uproszczeniu procesu produkcji oraz braku logo renomowanego producenta.
To że tańsze nie musi oznaczać że niedopasowane - zrobienie dobrego dywanika z właściwym umiejscowieniem mocowań pochłania dokładnie tyle samo czasu i energii co tego niedopasowanego. Skoro producent oryginalnych dywaników to potrafi to producent zamienników też powinien.
Dopasowanie takiego dywanika to nie lot w kosmos - wystarczy nawet na podstawie używanych dywaników zrobić dokładnie takie same z mocowaniami w tym samym miejscu.
Co do podkładki pod stopy kierowcy to skoro na zdjęciach jest to powinna być i na produkcie, jak domyślnie jej się nie naszywa to należy umieścić informację że na życzenie może być podkładka ale na materiałach promocyjnych powinien być dywanik bez podkładki w tym konkretnym przypadku.