witam jakie są objawy wypalania filtra kontrolka jakaś świeci może. Już trzeci raz miałem dziwną sytuację podczas jazdy zaczął szarpać jak próbowałem dodać gazu obroty skakały zjechałem na bok i na wolnych obrotach chodził normalnie a jak próbowałem dodać gazu nie chciał wejść na obroty dochodził tylko do 2500 obrotów i to tak jak by jakoś pulsowały te obroty szla wskazówka od obrotów w górę ale z takimi przerwami jak chciałem ruszyć gasł tak jak by nie miał siły i ponownie sam się uruchomiał strasznie śmierdziało spali nami przy tym pierwsze dwa razy po jakichś 5 min jak pochodził na wolnych obrotach było już dobrze zaczął normalnie jechać dziś jak miałem to samo dłużej to trwało i dopiero jak dodawałem gazu parę razy dopiero w pewnym momencie jak by się coś odetkało i zaczął chodzić normalnie dodam ze dwa razy zapaliła sie kontrolka od świec .Co to może być świeca ,filtr się może wypala czy coś innego . Z góry dziękuję za info dodam że te zdarzenia były w odstępach takich koło miesiąca