Zdjęć tego szrota nie widzę wiec nie wiem w czym problem Marcin ale jak to? Zgłoś problem do czifa?
na forum dochodzi do wylewnej oceny przez" jedną" osobę narzucając swoją narrację.Czy tak powinno być?
Jeśli autor jest irytujący wystarczy nie czytać jego treści nie podnosząc sobie ciśnienia.
Może trochę więcej kultury?
czekam aż zacznie sie rozmowa na inny temat.
na forum dochodzi do wylewnej oceny przez" jedną" osobę narzucając swoją narrację.Czy tak powinno być?No i właśnie Ty jesteś tą osobą. Tak nie powinno być. Wszyscy wokół Tobie to sugerują a Ty dalej brniesz w swój wyimaginowany świat i tego nie rozumiesz.
ciężko dyskutować ze ślepym i głuchym o pięknej pogodzie i muzyce.
Niestety to wina służbowego laptopa który blokuje zdjęcia z nieznanych serwisów...
Dziś był piękny, słoneczny dzień. Plus 20 na zewnątrz. Jako że dzień wolny od pracy zawodowej to był dzień gospodarczy, umyte i odkurzone dwa auta, wymieniony brodzik prysznicowy a jeszcze czeka mnie 10 km biegu
Dziś był piękny, słoneczny dzień. Plus 20 na zewnątrz. Jako że dzień wolny od pracy zawodowej to był dzień gospodarczy, umyte i odkurzone dwa auta
priorytety remontowe zbliżają się ku końcowi.
Jeśli wymienia się olej zbyt rzadko i dopuszcza do jego rozrzedzania benzyną czy ropą to jest to możliwe, natomiast ja nigdy tego efektu nie doświadczyłem przez 30 lat użytkowania wielu samochodów
Co tam robisz?
Co masz na pompowtryskach w stajni?
Koncze remont po pożarze -
Pamiętaj zapytać somsiada
Mam wrażenie, że to nawet nie problem z ustawieniem, tylko z odcięciem w tym modelu. Wyjątkowo dużo ich oślepia, jak tylko widać, że zmienione - po prostu bardziej rozproszone źródło światła źle działa w tym kloszu....