Dla dwóch osób jak najbardziej sie da ale spanie po długosci nie da rady chyba w poprzek. Trochę trzeba by w niego włożyć jeszcze aby tak spokojnie podróżować w dalsze trasy. I raczej prysznica w śrdoku nie ogarniesz, jedynie trza by tolate zrobic choćby na kasete wymienna, woodę - czysta/brudna do zlewu, gaz do kuchenki(butle wyminwne lub zbiornik LPG) jakiś prąd z panela PV i akumulatory, grzanie na chodniejsze dni. Ciekawe na ile osób zarejestrowany bo to chyba z osobowego busa jest.
W Szwjacarii czekając na załadowanie auta na pociąg przez jeden z tuneli przed nami stał Niemiec sprinterem. Pokazał mi jak ma zrobionego właśnie kamper van z tego. Nawet ścianę grodziową miał zostawiona bo mówił ze podróżuje z zoną i oni palą w czasie jazdy a w tedy przedział sypialno mieszkalny jest oddzielony.
U mnie temat jest obserwowany, i pewnie powróci bo mi zona nie odpuści. Chyba ze najpierw cos pożyczę i zobaczymy czy nam to pasuje. Plan jest jechać do Turcji, kolega z pracy Turek kupił swojego Peugota campervana i mnie zaprasza. Ale to minimum 3tyg taka wyprawa z PL a nie wiem czy dzieci szczególnie syn 17lat zechce pojechać.