Jeżeli 9s do setki was zadowala to nie mam pytań... Przecież coś takiego nie jedzie, dla mnie totalna masakra. Jak jedno i drugie nie jedzie (2.0tdi 150 i tsi150) to po co to kupować? Zeby zastanawiać się kiedy się zwróci? Dobry powód...
Jeżeli 9s do setki was zadowala to nie mam pytań... Przecież coś takiego nie jedzie, dla mnie totalna masakra.
Jeżeli 9s do setki was zadowala to nie mam pytań...
Patrząc z Twojego punktu widzenia po coś brał Tiguana skoro subaru forester Cie objedzie ?
Zachęcam do założenia osobnego wątku do takich gadek.
nie gadajmy tutaj co zrobi większe wrażenie na gimnazjalistkach 8s czy 11s do 100kmh.
Hasła ‚objeżdżanie’ wszystkich samochodów w mieście chyba dobrze oddają mentalność tego kierowcy.
niech ktoś tu koledze wytłumaczy do czego jest ta kategoria samochodów
... niech ktoś tu koledze wytłumaczy do czego jest ta kategoria samochodów, bo ktoś go strasznie okłamał chyba
Już tłumaczyłem WCZEŚNIEJ
1. Nie zauważyłem aby się ktoś wyżywał na Tobie. Większość ludzi tutaj chyba nie preferuje ścigania się na drogach które do tego nie są przeznaczone2. Zrozum wreszcie że frajdę można mieć też z innego rodzaju jazdy. Mam kolegę który myśli podobnie do Ciebie, ale on nie krytykuje tego że wolę jazdę spokojną. On z resztą przymierza się do AMG A45 bo woli taka jazdę o jakiej piszesz..Ostatniego zdania nie skomentuje bo jest niegrzeczne.
Dlaczego nie chcecie się przyznać, że 150KM to za mało do tiguana?
1. ... Większość ludzi tutaj chyba nie preferuje ścigania się na drogach które do tego nie są przeznaczone2. Zrozum wreszcie że frajdę można mieć też z innego rodzaju jazdy.
BTW mi wyszło dzisiaj 5,5s do setki.
Zależy czego oczekuje się od auta. Jeżdżę głównie sam, większość tras to miasto lub wokół miasta i 150KM jest dla mnie wystarczające. Oczywiście zgodzę się, że na trasie wyprzedzanie jest napewno trudniejsze i trzeba bardziej uważać, ale to od razu nie skreśla zakupu 1.4TSI.Samochód wziąłem na 4 lata leasingu i pewnie po tych 4 latach zmienię na coś innego. Producent zresztą oferuje zarówno 1.4TSI 150KM jak i 2.0TSI 220KM, aby kupujący miał wybór czy chce wydać 130tys. PLN czy też 200tys. PLN, tym bardziej, że decydując się na 2.0TSI jesteśmy skazani na Highline i DSG, a to jest mi niepotrzebne.