Odciąłem kabelek zasilający DRL-y ponieważ się zepsuły.
Odcięcie kabelka nic nie daje, jeżeli masz zamontowane światła to muszą działać jak nie działają powinny być zasłonięte pokrowcem lub zdemontowane.
A w realu, przy kontroli żaden policjant raczej nie każe ich demontować jak nie działają ani też nie nałoży za to mandatu (chyba że jest nadgorliwym idiotą).
Moje LED-owe światełka dzienne już jakiś czas temu też się popsuły jak je przełożyłem z Passata do Sharana, od tamtej pory wiszą sobie bezczynnie pod zderzakiem a ja jeżdżę na "dziennych mijania".
Prawdopodobnie dokupię moduł do świateł dziennych tak aby tył nie świecił a przód świecił mniejszą mocą.
Powoli leczę się z drogich chińskich światełek LED do jazdy dziennej >

Proszkowe czy zwykłe lakierowanie? Pokaż efekty
W 18" mam delikatne uszkodzone ranty. Na jednej jest delikatnie zagięty (ledwo widać) i ogólnie jakieś obcierki delikatne. Ile może kosztować wyprowadzenie tego i piaskowanie ich (bez lakierowania)?
Szczerze, to nawet nie zapytałem, ale raczej proszkowo bo gość ma lakiernię proszkową. W sumie to dla mnie zupełnie bez znaczenia bo malowałem u niego już 2 komplety i wiem jak się sprawują po czasie. On naprawia felgi przed malowaniem, więc wychodzi to wszystko bardzo fajnie.
Efekty pokażę w temacie o swoim aucie, oczywiście wtedy jak felgi będą już u mnie