0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Z tego co się orientuję, to na początku produkcji było możliwe zamówienie bez oznaczeń modelu i silnika i wtedy tak jak ja, czy Arekp dostawało się pustą klapę.Natomiast później, zdaje się z rokiem modelowym 2018 oznaczenie modelu czyli napis "Tiguan" zrobili "nieusuwalne".
Jako dowód wrzucam zdjęcia
Mi w salonie przy odbiorze powiedzieli, że to i tak jest ściągane bądź nie na myjni jak już auto jest u dealera.
Ja oglądając swojego, zaraz po przyjeżdzie do dealera, jeszcze w białej plandece, posiadał napis Tiguan i 4motion.
No i przysłali mi opłate celną za listwę... 68zł. Totalnie ich pogieło Dodano: 11 - Kwietnia - 2018 - 19:21:23 2 osoby kupowały na forum te listwy i nikt nie musiał płacić cła?
Piknie zrób fotke z dalszej odległości
U mnie podobnie, napisy były (02.2017)
No i przysłali mi opłate celną za listwę... 68zł. Totalnie ich pogieło Dodano: 11 - Kwietnia - 2018 - 17:21:23 2 osoby kupowały na forum te listwy i nikt nie musiał płacić cła?
Pojawiły się u chińczyka dokładki progów.Cena dość srogawa, ale wyglądają solidnie... https://pl.aliexpress.com/item/Aluminum-Fit-for-VW-Tiguan-2017-2018-Side-Step-Running-Board-Nerf-Bar-Car-Styling-New/32801385132.html