0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Często za miganie panelu odpowiada nieszczelny układ klimatyzacji.
odgrzybianie plus napełnienie.. podobno było tylko 5g z 550.... wyniosło mnie 285zł...
Powiem tak: koleś cię op...ł na kasie. Mi brakowało 18g i za pełny serwis niecałe 200zł chyba zapłaciłem.
Ja nie naprawiałem. Tylko napełnienie, odgrzybienie itd.A tego kolesia bym targał po kosztach. Zapłaciłeś a on nie wykonał roboty. Teraz poprawki i napełnianie na jego koszt.. O ile masz rachunek.
trzeba było przed napełnieniem sprawdzić szczelność..kuźwa
on mi na początku tłumaczył tak. jaką usługę chcę. czy odgrzybienie z napełnieniem, czy pierw chce sprawdzić szczelność(100zł)z tego co mówił wychodziło że trzeba za sprawdzenie szczelności dodatkowo płacić.
Gulasz nie tak do końca bywa. Czasem klient oczytana się na necie że dowymiany przeplywka jest to jak na zleceniu mam zeby wymienić to ja diagnostyki już nie wykonuje bo klient za to mi nie zapłaci. A jak wtopi to też się nauczy że internet to nie jest od tego by naprawiać auta.
i tam mu powiedziano że jest zepsutą przeplywka czasem kolega z internetu mu diagnozował na parkingu przed marketem więc nikt tu nie wnika.