0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Właśnie pokazali nowe Polo i ma nowy soft AID. Wg mnie dużo ładniejszy. Przyznam się, że jak zamawiałem auto to mialem nadzieję że będzie możliwość w przyszłości zmiany oprogramowania tego ustrojstwa, choćby żeby odświeżyć wygląd, czy dodać jakieś opcje. Ale teraz myślę, że raczej nie ma na to niestety większych szans.
Właśnie pokazali nowe Polo
To jest związane z personalizacją. Mnie ładnie wita po imieniu.
Menu - Samochód - ikona ustawień w prawym dolnym rogu - Personalizacja
ytanie do wszystkich to czytających - czy wg Waszej wiedzy personalizacja jest typowa tylko dla AID, bądź tylko dla Discover Pro? Ja mam u siebie DM 2. generacja (RM2018) i niestety nie doszukałem się na razie tej opcji. Tak jak pisał Lajon, ta funkcja nie była związana (przynajmniej w jawny sposób) z żadną opcją na etapie konfigurowania. Z góry dzięki za podpowiedź.
Menu - Samochód - ikona ustawień w prawym dolnym rogu - Personalizacja (rozdział "Personalizacja" w instrukcji obsługi - w wydaniu 05/2017 na str. 46). Standardowo widoczne są profile Kierowca 1 - Kierowca 3 oraz Gość. Po wejściu w dany profil można zmienić nazwę, przyporządkować do kluczyka, itd.
nie wiem co znaczy to "itd", bo tam się już chyba nic więcej nie da ustawić
To jest związane z personalizacją. Mnie ładnie wita po imieniu
@Sleepy, wobec tego - czy masz również Active Info Display? Bo może to jest kluczowe.
OK, w samym menu to rzeczywiście już więcej za wiele nie ma poza zerowaniem.
DM ze starszymi softami nie wyświetla map na obu ekranach bo nie posiada połączenia MOST i procesor jednostki sobie nie radzi z udźwignięcie takiego przesyłu danych.
Dziś zauważyłem że w DM mogę zoomowac in lub out na AID naciskając na kierownicy z prawej strony strzałki góra lub dół.