Panowie przede wszystkim - moja sprawa gdzie oddaję auto i jakie mam o nim zdanie
Nikt wam nie każe tam prowadzać auta.
Jeśli ponownie miał bym taką sytuację zdecydowanie pojechał bym do nich i naprawdę polecam ten warsztat.
Co do modułu :
- Dzisiaj moduł został wymieniony na używany ( sprawny )
- Okazało się, że moduł był zalany gdyż były zapchane kanaliki odpływowe ( to samo z resztą co u Ciebie w passacie Pretor - czyli co..... w tym wypadku mamy mówić - nie kupuj vw bo to szrot, miałem zalany moduł komfortu... padło i ch** )
Muszę tylko dokodować kluczyk bo nie działa centralny z pilota
Co do lamp :
Lampy są już EU gdyż w tych autach jest taki przyjemny myk który pozwala na zmianę GB/EU magiczną dźwigienką - dziwię się tylko, że nikt tego nie wiedział
Niestety mają zepsutą regulację i będę musiał coś wykombinować albo kupić drugą lampę i po problemie.
Co do ściągania auta :
- Auto na ramie idealnie proste. Po prostu warsztat który to ustawiał nie potrafił tego poprawnie zrobić ( ale był to zewnętrzny warsztat z którego korzystała firma naprawiająca auto )
Reasumując : Nigdzie nie widzę tutaj winy warsztatu do którego oddawałem auto. Gulasz nie wiem czy wiesz ale to co przedstawiłeś to jednak całkiem inne auto niż moje i zapewne połowa ( jak nie więcej ) części po prostu by nie pasowała
Wiem też, że dla Ciebie auto to tylko narzędzie jednak nie dla mnie ( szczególnie to którego egzemplarzy nie wyszło nie wiadomo jak dużo ) dlatego nie chciałem pozwolić sobie na zrobienie tego byle jak a walka z PZU? Mógł bym nie dożyć jej końca....
Co do geometrii to jest tak ustawiona jednak, że jak trzymam kierownicę ( testowane przy 250km/h ) czy ewentualnie podczas hamowania nie ściąga auta na prawo.
Ściąga go tylko i jedynie podczas puszczenia kierownicy.