0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jednak na podjeździe brakowało mu troszkę mocy, jak dałem mu gaz w podłogę to strasznie długo trzymał na 3 biegu puki nie odjąłem mu gazu to wrzucił 4.Czu to normalne zachowanie?
utaj trzeba wpisać nazwę olx.pl) /oferta/vw-tiguan-2-0-tdi-4x4-dsg-CID5-IDEV22r.html#c2a0fb07c6;promoted
Olej wg książki wymieniany przy 121 tyś i rozrząd rzekomo też.
Czy mieliście do czynienia z pękającą tapicerką skórzaną w modelach z 2009 roku? Chciałbym się dopytać, czy to jakaś typowa usterka, czy jednostkowy przypadek.
Są modele z 6-oma przyciskami i 8-oma przyciskami na panelu. Czym się funkcjonalnie różnią?
Może macie swojego i chcecie sprzedać?
chciał wiedzieć to czy to dobry wybór pod względem trwałości, ekonomii(spalania)
Rocznie robię ok 35 tys. km głównie drogi szybkiego ruchu,
Czy auta z przebiegiem 260-290 tyś.km jeszcze dadzą rade pociągnąć jeszcze ze 100-120 tys?
4.jak działa funkcja OFF ROAD, czy to może "ręczne załączanie" 4x4 ? Pytam, bo w ogłoszeniach widzę zbieżne informacje, np. pisze że 4-Motion jest dołączany ręcznie ???
5.Jakie obroty ma silnik diesla, a jakie benzyna przy autostradowym 130km/h na 6-bieg.
ale dość wysoka cena sugeruje mi auto warte zainteresowania.
Nie sugerowałbym się takimi rzeczami, handlarze są bardzo pomysłowi.
Czy istnieje możliwość skontrolowania (podczas oględzin czy działa 4Motion w Tiguanie I, przy takiej pogodzie jak dzisiaj ?