0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
olej 460 zł + filtr oleju 100 zł. Łączny koszt wynosi 780 zł
pojechałem do serwisu tylko na wymianę i po pieczątkę, łącznie kosztowało mnie to niespełna 400 zł, i tak drogo ale zwróci się przy odsprzedaży
i tak już do końca. Będzie Motul lub Millers albo Ravenol
Moje pieniądze i moja sprawa w jaki sposób je wydaję, po drugie nie wiem o jakich 4 tysiącach piszesz a z tymi 8 tysiącami to już w ogóle pojechałeś
Panowie kolega mający vw podpowiada aby olej fabryczny wymienić po ok.5000 tyś. Co myślicie?
@Marcino czy twój Tiguan jest jeszcze na gwarancji?
FitryOlejeGdańsk za lotniskiem.
Dlaczego Millers - bo akurat taki zestaw był dostępny z filtrem i korkiem
bazując na opini kolegi który ma Audi 3,0tfsi uzywajać Milllersa przestał mu silnik brać olej.
ma swoj warsztat powiedział mi ze on leje Motul Specyfic swoim klientom i jak do tej pory wszysscy bardzo zodowoleni.
Ravenol - duzo dobrych opini słyszałem
zawarte informacje na tego typu etykietach producenta nie do końca można zawsze polegać nie są zawsze zgodne z prawdą.
Czy podana norma przez producenta do danego silnika nie jest podyktowana skróceniem jego żywotności (biznes,chęć największego zarobku sprzedaży jak największej ilości aut z krótkim czasem eksplatacji)?
@Gulasz życzę ci z całego serca - poważnie! abyś kupił nowy samochód,
Nie wiem czemu tak mi źle życzysz. Już dawno co najmniej w kilku wypowiedziach napisałem wyraźnie że nie chcę tej cudownej nowoczesności absolutnie!!!
na szczęście są ludzie kupujący nowe auta bo w przeciwnym razie musiałbyś pieszo chodzić,