0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Zmieniałeś coś w zamówieniu po złożeniu bo ja składałem w październiku !!!!
To Ci zazdroszczę. Ja składałem zamówienie we wrześniu. Masakra takie czekanie. Może mi też coś przyspieszą
Zamówiłem 29.10.2016, prognoza była na połowę lutego. W grudniu dostałem informację, że planowany tydzień produkcji to 01/2017.Auto przyjechało do dilera 24.01.2017. Załatwiam właśnie "papiery".Czarny 2.0TSI 180KM highline + felgi victoria falls 19", bez skóry i otwieranego dachu.
Ciekawe dlaczego u mnie taki długi termin. Zamówienie koniec września,
Dziś dostałem informację, że produkcja zatwierdzona na KW10, 5-11 marzec. Pierwsze zamówienie 14 października, 20 grudnia zmiany w konfiguracji (zmiana silnika, lakieru, dodanie wyposażenia). Czyli łączny czas oczekiwania na produkcję ~21tyg. + ~2 tyg. na odbiór (ponad 5mscy). Obecna konfiguracja: Highline, Rline Ext., 2.0 TSI 180KM, biała perła, bez skóry i panoramicznego dachu.
Chyba jednak się uda na wakacje . Mam potwierdzoną produkcję na 16T2017 ....
Super! To byłby okres oczekiwania krótszy o 5 tygodni od mojego. Mnie się nie spieszy, więc się nie stresuję. Zawsze to więcej czasu, żeby się zastanowić nad CX-5 ;-)
Na jednym ze swoich filmików na YouTube Zachar porównał Tiguana do CX-5. Jego slowa: to tak jakby porównać iPoda ze starym kalkulatorem Citizena:) Oczywiście na korzyść VW.