Kurs EURO od końcówki maja nieprzerwanie rośnie, było więc do przewidzenia że ceny zostaną w końcu podwyższone.
Kupowałeś jako osoba prywatna, czy jako prowadzący DG lub spółka?
O ok. dwuprocentowej podwyżce na koniec roku słyszałem już u dealera w sierpniu, także wygląda na coroczną lub przynajmniej wcześniej zaplanowaną.
Dodatkowo w modelu 2017 i 2018 ten schowek w konsoli środkowej jest nazwany identycznie, więc pytanie jak to będzie..
Strasznie słabo, bo dostajemy dwie odkryte dziury;(....wciąż czekam na info od mojego opiekuna.
Uwierz mi ... przy codziennym użytkowaniu pojazdu, przez ponad rok czasu nie zamknąłem tego schowka ani razu
Pamiętaj, że w międzyczasie - kilka miesięcy temu - była obniżka cen bazowych aut.
Uwierz mi ... przy codziennym użytkowaniu pojazdu, przez ponad rok czasu nie zamknąłem tego schowka ani razu Jest to idealne miejsce na klucze lub dokumenty, które wykorzystuję również na jeden kubek z kawą co któryś dzień.Roletka z praktycznego punktu widzenia jest zbędna. Jedyne co fakycznie jest na minus, to że zamiast dwóch składanych uchwytów lub duży "schowek" dostaniecie dwie osobne dziury.
Odebrałem swojego Tiguana (rok modelowy 2018) we wtorek i roletka jest
Jesteś pewien ze to był R-line
Emblematy z Chin już do mnie jadą od tygodnia.
Od 45 tygodnia produkcji znika osobny przycisk do wyłączania ESC. Tak jak w przypadku skasowanego od 22 tygodnia przycisku od alarmu, ESC będzie sterowane za pośrednictwem ekranu infotainment.
W takim razie wychodzi że fizyczny przycisk był dotychczas instalowany w wersjach z 4Motion - w roku modelowym 2018 (maj) jeszcze jest. Od listopada zniknie i w tym przypadku.
wojtek.vw, masz 4motion?